Ladda ner en app!

Igår och den har vårdguiden gjort,  rökfri heter den! De som är kul med den är att den räknar ut hur mycket man sparat hittills på att inte rökt! Men titta vad jag kan köpa istället som dom rekommenderar??? 
image

Visst kan man köpa de, om man vill gå upp i vikt de vill säga!  De vill inte jag så jag låter bli godiset!! Och kör mat istället!!

image

Lunchen intagen jättesnart!! 😀
Hörs sen
Thess
image

image

Annonser

2 thoughts on “Ladda ner en app!

  1. Vad bra att du hittar det som motiverar, det vore så synd om du gav upp. Vinsterna med att sluta röka är enorma och vad de är vet man inte så länge man röker. Om nån dag kommer du att känna lukter. Jag minns att jag kunde känna vem som var rökare i början och de luktade äckligt! Det motiverade! När du får luktsinnet tillbaka så kommer smaksinnet ditt att bli så mycket bättre och det tror jag är viktigt för dig. Du vill som jag jag förstår göra nåt av all den kunskap du har samlat på dig under dessa två år, där maten och matlagning är en viktig del och har du smaklökarna tillbaka så har du mer koll på smakerna och matlagningen. Det finns oändligt många fler vinster med att inte röka, vilket du kommer att upptäcka. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s